luni, 27 aprilie 2009

Piept de pui cu ierburi aromate

Ingrediente:
6 buc piept pui batut ca pt. snitele
150 g cascaval
1 lingura unt
2 galbenusuri
ulei masline
pesmet
2 rosii
patrunjel verde
coriandru
rozmarin
piper
sare
Cascavalul se rade, se amesteca cu untul, patrunjelul verde taiat fin si putin coriandru. Pieptul de pui batut se sareaza, se condimenteaza cu piper si f.putin rozmarin (atentie caci este f.aromat). Rosiile se taie felii subtiri. Apoi se incepe montarea astfel: pe bucata de piept se pune putin amestec de branza si unt in forma de rulou sau se unge bucata de carne (cum vi se pare mai comod), se pun 2-3 feliute rosii, apoi se ruleaza cu ajutorul scobitorilor.
Din cele 2 galbenusuri si ulei se prepara 2 linguri de maioneaza. Rulourile de pui se dau prin maioneaza, apoi prin pesmet. Se pun intr-o tava cu hartie de copt si se dau la cuptor pana se rumenesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu