miercuri, 6 ianuarie 2010

Salata de boeuf

Avem nevoie de:

- 1 kg pulpite de pui cu os
- 800 g morcovi
- 2 patrunjei
- 1/2 telina potrivita
-5-6 castraveti murati
- 300 g mazare verde
- 2-3 linguri maioneza

Pulpitele de pui se pun la fiert in apa rece si se arunca 2 ape dupa ce fierb. In a 3-a apa, dupa ce pulpitele sunt fierte, se adauga morcovii, paturnjelul si telina curatate si crapate. Cand este fiert zarzavatul, se strecura supa care se poate folosi ca supa de carne, iar zarzavatul si carnea se curata de oase si piele , se toaca marunt, dar se pun in boluri diferite. Se toaca marunt si castravetii murati. Zarzavatul si castravetii se strang in pumn pentru a iesi apa si pentru a nu se taia maioneza. Apoi, se combina cu carnea taiata marunt si cu mazarea. Se adauga maioneza si se omogenizeaza bine. Se da la rece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu